Tillbaka igen, äntligen!

Skäms för att inte ha gjort något inlägg på typ år?!

M
en nu är jag hemma igen efter en riktigt rolig vecka på påskläger. Haha, så grymt jävla roligt det var!
Visst fick jag&victoria utskällning - men regler är till för att brytas. inte sant? ;) Träffat massa nytt fÖlk och roliga personer, mycket humor,nya låtar och allt möjligt faktiskt.

Gårdagen blev tillsammans med datorn & Kandan.

* Innan fotona så sminkade jag oss.
Jag och Kandan hade fotostund;





Hejhallå blogg

Hejsansvejsan.

Idag har dagen varit helt crazy som alltså gjort så att jag inte haft tid för datorn och tillgång till bloggen tyvärr. Men ja så kan det ju bli ibland.. Skolan gick åt helvete idag, fast nejdå. Stack bara ifrån ett nationellt prov och då ringde min lärare upp mig och sa: jag blev orlolig över dig, hände något ? och blablabla. Fuck that, låt mig va.
Tonade håret idag, för första gången faktiskt! Brukar annars alltid färga ;) Var mina godingar Caroline&Kandan som fixade detta på mig.

Imorgon blir det typ en vanlig skoldag, fast slutar tidigare och vid 15:30 ska jag iväg på påskläger med SKU, så kommer inte att vara hemma under påsk.

Hinner nog med ett inlägg imorgon innan jag ska åka iväg hoppas iallafall på det.
Blir borta i ungefär en vecka och då kommer det inte att bli någon uppdatering vilket är dåligt..
Mitt i skogen uti ingenstans?!

Kommer ihåg när dessa nerdbrills var inne! haha
(mitt hår igår,brunt- nu svart)

my 2 timmarnas låtar.




Tillbaka ikväll , ciao !

& ha en trevlig dag ;)

summersväng ?







glasögon; H&M
tröja; Ginatricot
shorts; Ginatricot
vita converse; Stadium

''Dont worry about it''

Tumblr_lir70sra3z1qbpwzeo1_500_large
bild från; weheartit.com

Så sant,
alltid skillnad när det är tjejer eller killar som säger att man inte ska oroa sig. Iallafall för mig, när någon kille säger att jag inte ska oroa mig är det som att 'han' har rätt. Men tvärtom så blir det osäkrare, eftersom där kommer snällheten in.


Otroligt LYCKLIG tror jag!



Jag har inte kunnat koncentrera mig idag i skolan pga. att alla gått och tjatat om att de kommit in på sina gymnasieval.

Jag är ingen tjej som grinar, jag gråter aldrig.
Men idag har jag haft en klump i halsen och i ögonen för att jag varit så orolig.
Jag tror att jag kom in! Jag fattade inte riktigt. Just nu är jag hemma ifrån lunchen och jag skolkar vidare under hemkunskapsprovet som jag Kommer att göra provet imorgon, hur fan ska jag kunna för ett prov när jag inte kan koncentrera mig?


Jag kommer senare idag att få ett brev om : jag kom in eller inte.

Ilska/gråt eller lycka/glädjetårar?!
- svaret märker jag senare

ÄlskaMig♥

Många som lagt ut inlägg om denna film nu och då påminner ni mig om denna film.


Jag vet hur det känns, att vara fångad i sig själv.
Varför är det så svårt att förstå?
Är det så svårt att se.. är det så svårt att älska mig?


Älska mig är baserad på ungdomars egna berättelser om mobbning och utsatthet. Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill.


Det är en angelägen berättelse om att våga tro på den man är. Om vänskap, svek och förhoppningar om att få vara med, att bli accepterad, att bli älskad.



Denna film är riktigt bra. ♥


trötter på en måndag..



Idag har jag varit så otroligt trött, hela dagen om jga ska vara ärlig. Borde egentligen sova mer än vad jag gör men det struntar jag i. Jag klarar mig ändå! ;) Iskolan har jag solat varje rast i de små gårdarna och jag blir bara brunare och brunare, yeeeaaah! :love:

Nyss kommit hem ifrån stan, har varit och lyssnat på mamma som haft uppvisning med sången. Så kommer bli vid datorn ett tag nu och sedan blir det att plugg. Jag LOVAR denna gång. Jag SKA plugga. Jag MÅSTE plugga.


Piercing i nageln ♥

Sådär, nu har jag gjort piercing i min nagel och jag blev nöjd med resultatet.

*
enkelt att fixa så tycker ni att det är snyggt är det bara att ni gör det
hemma själva på egen hand!

- lösnaglar använder jag inte, eftersom jag tycker att det är mycket lättare att göra på mina egna. Fast blir att testa på lösnaglar någon gång framöver.


Vill du ha snygga naglar?



Nagelmanikyr är något - som jag verkligen kan rekommendera för er som gillar att ha snygga naglar i fina ljusa färger och gillar att hålla på med era naglar. Själv använder jag nu Depend's-Rosa Ton. Fick detta av min granne i present och då var det något jag aldrig gjort tidigare även ifall jag gillar att hålla på med mina naglar.

Vill ni styla dom ännu mer? Då finns detta för era naglar. Detta använder jag och jag tycker det är grymt snyggt. Det snyggar till era naglar ännu mer än bara med något nagellack.


ögonskuggor '

När jag bara vill vara för mig själv så är det sminket som vill vara på mig.
temafärg- blått & grå

test;


NaGelpiercing & fixning.

Nagelpiercing - blir det att fixa nu! ;)

Visar bilder senare på hur det blev.  Ska även göra iordning mig inför dagen. Får inte sitta och ruttna här inne vid datorn. Ska ta med mig plugget ut och sätta mig i solen. Ska även kolla ifall jag får med mig pappsen en runda för att kolla på någon jacka sen.

hoppas ni alla får en bra dag! ♥


Årets första grillning*



Igår sa lilla grannen andra sidan häcken till pappa:
Iår! Iår då var vi allt före er med första grillningen på året, för första gången! :D

Jajamensan, igår blev det åretsförsta grillning, mums! Grillat är riktigt gott och det är så härligt att stå vid grillen när det är fint väder. Var jättesoligt och härligt väder igår!

bjuder på bilder;



Städning - lördag.

Idag blir det ordning&reda här hemma för mig. Alltså städning lite här och var. Ska nu starta på mitt rum som är alldeles för Ostädat. Tog med mig kameran en sväng och fick då bilder på lite.

Skillnad blir det ju allt när man göra något! right?


- även gosiga wilmis ville vara med på bild ♥

Morning at halv 11.



Goddag
, eller vad säger man nu?

Blev en ganska bra timead frukost idag tycker jag. Gjorde mig två mackor och varm O'boy till en film som gick på kanal5. Filmen var bra, inte någon jag sett förut! Den hade precis startat när jag satte mig vid tvn så där hade jag tur. Till pauserna hade jag min lilla extra mattebok att underhållas med. Behöver plugga inför MA-np (som nu är de sista nationella) :)




 Los Angeles yngsta polis är på väg att få sitt största uppdrag! På grund av sitt pojkaktiga utseende har Tracy "Tre" Stokes aldrig fått den respekt han förtjänar. Nu får han chansen att jobba under täckmantel i en snobbig privatskola. En elev har mördats och nu måste Tre utge sig för att vara en av eleverna. Desto djupare han gräver i mysteriet desto farligare blir situationen. Nu måste den gatusmarta nykomlingen bevisa vad han kan och trotsa både kulturkrockar och livsfaror.


UNDERCLASSMAN 

Heter denna film jag såg förut på kanal5 & jag tyckte att den var bra. 
Ikväll kommer det att gå massor emd filmer apropå det! 
Ifall ni vill veta vilka bara gå in och checka här; TV IDAG♥


 

Läsning på G (skola)

Nu är klockan snart halv fyra och jag kan inte sova. Kan du svara mig på en sak? Får man bli alldeles varm och matt i kroppen av att se sin egen brorsa? Får man det, ens om han är den snyggaste och finaste killen i hela universum? Jag kan inte hjälpa det! Och jag skäms så in i helvete.

 

- blir att underhållas med denna bok & med facebook. Min bibliotikarie rekommenderade denna bok för mig, eftersom många gillar författaren. Jag ska göra ett försök och starta denna bok och tänkte då ikväll och jag hoppas på att jag kommer att läsa ut den. Så ha det inte varit på sista tiden med böcker för mig.


Godnatt allihopa! ♥


shopping today *

Kvällens fråga; VAD TYCKER NI OM H&M'S KLÄDER?

2
inköp efter timmarna på stan för då blev det att dra vidare med bussen till bergvik med bästanvän,Per,Wille&Marcus.

H&M's underkläder älskar jag. Om det är någon affär med bra underkläder så är det H&M absolut!
Ja, jag är ganska liten men stolt över det! ;)

H&M's kläder gillar jag också! Blev en magtröja som kommer att bli väldigt andvändsbar till sommaren 2011.


Hellcats, serie (söndagar)




Följer ni denna serie?

S
jälv tycker jag att den är riktigt bra. Första avsnittet fick mig att forstätta vilja se. Liknar en film som skulle innehålla highschool, cheerleading, problem och allt möjligt.

Rekommenderar denna för er som gillar att titta på sådant.
(missar ni avsnitt är det bara att se dem på kanal5.se)

-

HANDLING; 

HELLCATS är en berättelse om Marti Perkins (Aly Michalka), som har ett stipendium inom juridik på Lancer University i Memphis, Tennessee. Marti är en tuff tjej vars värld vänds upp och ner, bokstavligt och bildligt, när hennes stipendium avbryts och hennes välmenande men oansvarig mamma, Wanda (Gail O'Grady) "glömmer" att tala om det för henne.

Pank och slut på alternativ, inser Marti det enda sättet hon kan stanna kvar i skolan är genom att göra en audition för en plats i Hellcats - Lancers legendariska Cheer Squad - och stipendiat som kommer med det. Hon hade varit en mycket begåvad gymnast i high school, men hon slutade plötsligt sista året, så Marti visste att hon hade det som krävdes för truppen. När hon rockar på uttagningen och "gör mattan," blir Marti in kastad i en värld av kamratskap, utmaningar och tävlingar som sker vid Memphis musikscenen.

Martis nya rumskamrat, Savannah Monroe (Ashley Tisdale), är en grymt positiv och gullig tjej, även kapten för Hellcats. Savannah har levt ett skyddat liv fram till nu. Hon var hem-skolad av sina strikt religiösa föräldrar. Men Savannah har tröttnat på sin familj och brytit sig loss, hennes räddning var Hellcats. Savannahs tro är fortfarande viktigt för henne, men det hindrar henne inte från att vara en hård konkurrent, som älskar sin roll som kapten för laget.

Det faktum att Savannah valdes till kapten har gjort Alice Verdura (Heather Hemmens) mycket hämndlysten, som var på väg att bli kapten tills Savannah valdes istället. Hon trängde undan Alice som Hellcats 'topp flyer. Alice har ett komplicerat förflutet med Lewis Flynn (Robbie Jones, en student som gav upp fotbollen på Lancer när han blev besviken på alla förändringar som skedde inom fotbolls programmet. Trots att han bara har hållit på med cheerleading i ett år, har Lewis funnit det precis lika utmanande och tävlingsinriktat som hans tidigare idrott. Han har också gått ifrån hans förhållande med Alice, trots att hon fortfarande starka känslor för honom, och han är mer än lite intresserad av de nyaste stjärnskotte i truppen, Marti.

Omgiven av alla dessa nya människor, känner Marti sig lycligtlottad att kunna vända sig till ett bekant ansikte: Dan Patch (Matt Barr), en kille som varit hennes bästa vän sedan första klass. Dan bor fortfarande med sin stora, arbetarklass familj och arbetar i hamnen som maskinist. Även om han aldrig kände något behov av att gå på college, är Dan en duktig dokumentärfilmare och är aldrig utan sin kamera.


FÄRJESTAD-SM GULD! (torsdag)

alla här håller på alla här håller på, här håller alla på fbk. ♥

Jajamen, igår blev det Sm-guld för grabbarna! Roligt för dom. Men att Färjestad ska tog hem det var ju självklart. ;) Alla verkligen bombade på facebook med JAAAAA!!! SM-GULD! FÄRJSESTAD! alla här håller på ... !
Facebook var nerbombad med de för mig.

Dagen efter är det alltid på torget det viras en del så det var jag på idag såklart. :) Drog dit med olika vänner sedan abr det av till bergvik där det blev shopping och lite skoj.

Bilder tog vi, men de blev suddiga eftersom fokusen la sig på allt folk.. TYPISKT!






Torsdag - miniinlägg (bråttom)


foto; jag
bild; oredigerad men ljuset blev dock väääldigt ljust..

Om 20 minuter ska jag med bussen för att senare dra iväg till stan med min bästa vän. hihi, vi ska sola ♥  & bli browniiies - fusk. Yeah i know, men whaaat the hell ! Jag älskar att fuska ;)

-Idag var det lyckligaste dagen någonsin jag berättar varför senare.

hoppas ni alla har haft en bra dag!
vi ses senare, ciao gullisar



Kvällens inlägg

Tumblr_l1n9nivt5x1qbszwio1_400_thumb_111574699_large

Nu ska jag göra mig en god smoothie och sätta mig med plugget! Men före det så ska jag se klart filmen såklart.
Så skönt att de nationella proven snart är över! På tisdag blir det då hemkunskapsprov som jag pluggar på. ETT STORT PROV & jag skojar inte..

- Jag gillar inte att plugga. plugg = blä

Hoppas ni alla får en supertrevlig kväll! :love:


Mean Girls ^



Har ni sett denna film?

S
jälv har jag sett denna fleeera gånger och ska även se den nu. Efter det blir det tvång till Plugg. Haha jag och min bästa vän kan ha riktigt elaka planer ibland, så titelt på filmen - den gillas! Ibland är det roligt att vara lite elak lite sådär på ett skämtsätt ;)

Så det är pojkar&flickor !

My attitude is based on how you treat me.

-



haha and jag bjuder på en knäpp bild ;)

REBECCA BLACK - FRIDAY

Haha, ja ni..

Lyssnar ni också på denna låt?
På skolan och i klassen gick den idag runt som en idiot. Tillochmed killarna sjöng och spelade upp den hela tiden. Även fast de tycker den är så dålig & ful. Man lär sig texten då iallafall.

Populär bland er? ;) 


tillbaka imorgon,



Bjuder på 2 låtar ikväll.

Nu ska jag plugga tusen sidor hemkunskap, kul va?!
-NEJ

Sommarplåga 2010 ?!

grym låt!
 


årets sommarplåga, eller?
Vilken/vilka låtar tror just DU som kommer att bli årets sommarplågor ?

Regn i Karlstad..



- egentligen ska det vara Sola i Karlstad men nej inte idag..

Regnar det, då kan man absolut inte att undvika en springtur i den härliga kylan och den fuktiga luften & av vattnet som kommer ner. Var även ute igår i den härliga solen och spran några km. Imorgon har jag ju även test på idrotten men det är ju inte i springning/kondition dock. Drar ut om ca, 20 min. 
Efter springtur blir det pluggplugg! Läsa hemkunskap i timmar?
Ciao
 


Tycker ni om att plugga?
;)


today, monday


- nu slipper jag att gå i klänning i kylan, för nu är sommaren påväg! :cool:

Blev att gå ut och springa i det varma vädret idag efter några timmars solning och fika emd bästavän, härligthärligt! ♥ Solade tillochmed i skolan idag, vi gick ut och satte oss i smårum som vi kan gå ut i. Vi drog även ut på lektionerna när vi hade vikarie och ''läste'' Har precis kommit ut ur duschen och ska nu mysa framför film/serie - får se vad det blir.Drack nyss upp min smoothie jag gjorde förut. mumsigt värre.

Min dag har varit super hoppas ni också har haft en härlig dag med sol!

städning, yeah !




foto; jag - (datorns cam)

Nu ska jag ta en lugn kväll men ska först börja att ta ett städryck i mitt rum.
Ska först byta om ifrån detta till myskläder och göra lite vad jag vill.
Kommer nog bli tvn sen, kollar nästan aldrig tv.
Är väl för att datorn kommer före. ;) 



Sätter musiken på hög volym och startar nu!

ha en bra kväll allihop , vi hörs antagligen en sväng efter skolan imorgon! ♥

Foto - vatten

Fototime ;
tema - vatten


Gillar när det sprätter vatten, vattnet blir fränt när de flyger.
Groda, Citron, Äpple, Paprika



Katy Perry

Vad tycker ni om Kate Perry?







You're so hypnotizing
Could you be the devil
Could you be an angel

Your touch magnetizing
Feels like I am floating
Leaves my body glowing

They say be afraid
You're not like the others
Futuristic lover
Different DNA
They don't understand you

You're from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be your victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Your so supersonic
Wanna feel your powers
Stun me with your lasers
Your kiss is cosmic
Every move is magic

You're from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be your victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

There is this transcendental
On another level
Boy, you're my lucky star

I wanna walk on your wave length
And be there when you vibrate
For you I'll risk it all
All

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be your victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Extraterrestrial
Extraterrestrial

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial


text's ♥



Life is full of fake people.
Before you decide to judge them ,
make sure you're not one of them.


Sometimes the things you love the most may not be the best thing for you.


texter jag tycker är bra och stämmer.

party at my best friend ,

blame it - jamie foxx




idag 06:00 godnatt - idag 12:30 godmorgon!
bju'r på en nyvaken bild med grimas.

HALLÅDÄR!

Igår var det fullrulle här hemma. Vaknade ganska tidigt runt 11:00.
Efter det tog jag en frukost med familjen och snackade. Sedan bar det åt att hjälpa mamsen kratta löv och borsta undan lite i trädgården, fy vad jag hatar sånt som finns under! typ - tusenfotingar,sniglar,lärver,spindlar - läskiga saker! Efter en timme med det fick jag en timma att göra iordning mig, då blev det att bära sig till frisörsalongen!
Bästa klippningen ever!

På kvällen; kväll hemma hos bästa vän som nyligen fyllt 16. Superkul!
Var massor med goa folk, och denna grej får vi göra om!


The Radio Is On.



RIX FM :love:


M
orgon & Kväll står musiken på för mig.
Behöver något att underhålla mig med när jag gör mig ordning och fixar mig.
Även när man åker bil och gör lite trips så kan det vara gött att höra på något!
Men RIX FM är det just när jag vill höra vardags musiken och vad som går på radion.

RIX FM;

hemsida: RIX FM♥
bloggar: RIX FM♥
webbradion: RIX FM♥

* nu ska jag lägga mig och bli bästa vän med sängen! ;)
godnatten ♥



ICA - reklamer

Vad tycker ni om ica reklamerna som går?


God eftermiddag ?


(en låt som passar inlägget, sol)

God eftermiddag ? eller vad säger man? ;)
Här skiner solen otroligt mycket, men det är som storm ute! Fast ibland lugnar sig vinden då och då och solen värmer riktigt härligt. Kunde sitta ute i utekanterna i skolan &då sola. Fåglarna kvittrar massor också. :thumbup: 

07908527105886_large


Gött att solen äntligen har kommit fram här!
Har ni bra väder hos er?

Otroligt hemskt!

Arbetar med Geografi På so:n och vi håller på nu mycket med U-länder. U-länder är oftast fattiga. Kan ni tänka er?! Vi lever inte i en rättvis värld, den är orättvis. Den är svår och ingen jämställdhet. Det är så hemskt. Fattigdom,krig,svält,torka,kyla m.m. Idag såg vi en film på lektionen och den visade en liten del om hur det är, men det är verkligen så mycket den talar om, bara det lilla den visade!
Tänk er, det finns människor som lever utan mat. Det bor på en soptipp och det är därifrån de får sin mat. På natten i mörkret när de är där så sker olyckor när sopbilar kommer dit, oftast händer det barn. Alla människor har inte rent vatten, inte ens vatten. Vi som tycker det är äckligt om man inte har duschat på bara någon dag eller efter man är svettig. Vissa har inte ens någon tillgänglighet till detta. Vissa ställen är det krig. De bor med krig, mitt bland krig. De förlorar nära och kära, ser allt som händer och skadar de andra. De Personer som lever På sådant vis har ingen aning om hur vi har det. För det är deras värld de lever. Allt vi har, bara något endaste lite av det vi har skulle betyda så mycket för dom. Mat, de har ingen mat. De svälter.

Vi kan klaga på vad som helst om vi tycker något är jobbigt, vissa är så jävla kräsna med mat. De som inte har det såhär , skulle inte kunna föreställa oss detta liv vi har. De har inga kunskaper, och många är analfabeter. På så sätt bär de i fattiga länder på många olika sjukdomar. Och de har ingen bra sjukvård.
Vi har det så bra medans andra lever i annat som vi inte kan föreställa oss.

Skolan, ja vi alla klagar nog på skolan på ett eller annat vis. De fattiga har inte någon tillgång att få gå i skolan. På så sätt kan de inte lära sig saker och få kunskap som vi har.

Jag vill åka och hälsa på ett fattigt land och testa hur de har det så jag verkligen kan förstå och känna själv hur det är. Jag vill ha med saker att ge dom, att få saker som dem inte har skulle ge dem lycka. Kan ni förstå det?

Hungerns ansikten (Foto: AFP Photo/Jes Aznar)


Fredag, done.



Bloggen är på ändring. imorgon, då är den fixad igen!
Fredag och jag ska ta en stannahemma kväll och fixa bloggis ;)


G S H ♥

En grym film som jag gillar starkt! Den är ifrån 2005, så den är gammal. Jag hissar den välidgt högt. Vet inte varför men jag gillar slåssfilmer och ja. 2,5 år sen var det jag lämnade min underbara boxning. Jag saknar den ibland. Det är såhär, det var/är. ;)




Matt Buckner (
Elijah Wood) blir utsparkad från journalistlinjen på Harvard när man hittar rumskamraten Jeremy Van Holdens (Terence Jay) droger bland Matts tillhörigheter. Matt bestämmer sig då för att hälsa på sin syster Shannon Dunham (Claire Forlani) som lever i London tillsammans med sin man Steve Dunham (Marc Warren) och deras son Ben.

I London träffar Matt på Steves lillebror Pete Dunham (Charlie Hunnam) som är en trogen anhängare av fotbollslaget West Ham United och även ledare i deras huliganfirma GSE (Green Street Elite). Matt blir indragen i huliganvärlden som är fylld av slagsmål, hämnd och gemenskap och en helt ny värld öppnas för den annars så välartade Matt.


Vad jag är trötter!



Trött efter en lång skoldag. Har plugg att göra men min mami har typ gjort allt å hon sitter å hjälper mig och typ gör min läxa? :D haha, jag är faktiskt trött - så trött så att plugget kan dra åt h-e-l-v-e-t-e. Efter maten ska vi göra klart, rättare sagt renskriva i Word. Sedan kommer jag att ta med mig min kuddar, täcket och lägga mig i soffan och titta på film.

Nu blir det mat med syskonen och mamma.
Kanske blir det att dra ut och springa senare, igår sprang jag minst en halv mil!

ciao, hoppas ni haft en bra dag!


foto; jag
plats: sunne

inte kan ni väl missat?!



Haha gammal & goo!


Vad tycker ni om denna?

wednesday ♥


sminkad ena sidan mer som ni kanske ser på bilden..
shit, mitt hår måste klippas och färgas svart igen!

Tjenare !

Egentligen borde jag sitta och plugga nu - men, nej. Detta kommer närmre, hehe.
Sitter och sminknar mig och dunkar musik. Det är liksom, jag ska bara^^
Fan, plugg är såå törligt!


hoppas ni alla haft en bra dga , för det har jag! ciao
plugget kallar....





06:15 - upp&hoppa ?!



Godmorgon på er, klockan är nu 06:15 och jag är helt nyvaken.
Det är alltid gött att vara osminkad men idag ska jag fixa mig, den gamla sminkade ronja kommer fram mer och mer! Satt även igår kväll vid 22:00 och testade olika sminkningar, riktigt kul!

ena dagen nyttig andra...

ena dagen nyttig andra.. dagen onyttig. Yeah!
Här blev det en tårtbit , har faktiskt tränat idag så jag har nog förtjänat den och imorgon blir det ändå ut och springa! ;)


ÄR himlen oskyldigt blå?



Dagens film himlen är oskyldigt blå .

-

En film om livet mellan tonårens frihet och de ofta svåra stegen in i vuxenvärlden. För några går dessa snabbare än för andra. Martin är 17 år och går ut andra ring på gymnasiet, han våndas för att tillbringa sommaren i stan tillsammans med sin gravt alkoholiserade far och sin nedtryckta mor. När välbärgade kompisen Micke på inrådan från sina föräldrar lockar med Martin till skärgården och Sandhamn tar han chansen. För Martin blir mötet med idyllen en enkelresa in i en oförberedd kriminalitet, vilket han inser först när det är för sent..


Tumblr_lijkfqyk911qdabzno1_500_large
weheartit.com



plugg & blabla
jag blir galen fan. nästa man hör är nationella prov!
Känslan av - provet gick åt helvete, den kände jag på mig idag. Gött, eller inte - gör ingenting eftersom det rör ju inte slutbetygen och detta var inget till att träna på men ändå. (bs tyska)
& Så får man massa skit inlämningar och läxor, vidrigt. Jag är ingen pluggmänniska men nu blev bok recensionen klar! :thumbup:


Promenad next !

Hallådär !

Kommer snart hem igen, ska ut med hunden på en ltien tur. Far åkte nyss på hockeyn så nu vill hon också iväg. Som ni ser på bilden står hon i min säng och tittar ut genom mitt fönster. ;)

Ska då ta mig ro för att svara på kommentarer och läsa era bloggisar! ♥

CIAO


This day, whats next?



Yeah, här bjuds på dagens goa klädsel!

t-shirt ifrån stadium 3st 99:-
jeans ifrån ginatricot pris?
vita knästrumpor , finns överallt (vet ej)


no time, its run away.



Stressigt vissa dagar/tider då man inte kan komma åt datorn.
Hm, gick inte på första lektionen idag ( engelska ). Behövde faktiskt en semester där (sovmorgon), hehe. Var en riktigt rolig och chilldag idag, tummen upp för det! 

Kom..
sent hem efter skolan eftersom lille Alex höll mig kvar i nästan en timme, sen drog jag emd mig honom så gick vi hemåt och fick snack om allt möjligt. Var lite rädd inför tiden med att hinna in och sedan kunna ta det lugnt innan att dra in till stan. Fick en timme på mig och då hanns datorn inte med. Fick ta detta käk innan vidare åk. Efter kören blev jag på dåligt humör men nu är jag tillbaka igen! :D










Har ni varit med om att ni missat bussen/bussarna?
När ni precis är 3-7m ifrån busshållplatsen så åker den iväg och självklart missar man bussen.
Och när två bussar kommer och ni missar båda, för de kommer helt fel?!

- Det har jag.

:O

Och nu är det även så att vi behöver betala med såkallade TURKRONOR.
För att ha turkronor måste man gå och växla på en pressbyrå eller i vissa få affärer som har. Om inte detta så kan man skicka sms via mobilen, eller att man har busskort. ELLER det nya busskort som nyligen kommit.



nor


PINSAM FILM, men ändå söt.




Haha, vilken film!
Jag är en sådan som skäms och knappt klarar av att titta när något är pinsamt i filmer.. Man får liksom dåligt.
Som sagt, jag lånade 3 filmer av Caroline ch detta var en av dem.

Men rolig är den! Slutet kommer nog antagligen att bli bra och den är ju så söt ändå om man kollar. Har inte sett klart den än så ska fortsätta checka!

ha en trevlig kväll allesammans!

* Britney Spears




en favorit när man var yngre !

 

Mys framför datorn ♥



Hejhej påer!

Vaknade upp runt 12:20 idag hos Caroline, som jag slaggat hos inatt. Var pigg som en lärka, eller vad säger man? Vilket trist väder det är ute. Vi åt frukost och fixade oss sedan drog jag mig hemåt igen. Kanske hängig ändå, men sömn har jag fått denna helg iallafall så jag hoppas på att jag kommer klara mig denna veckan i skolan. 2 Nationella prov kommer också, på tisdagen i tyska och på fredag i engelska. När jag gick hem så lyssnade jag själklart på musik för då går det mycket fortare och jag blir glad.

Kommit hem och då har jag varit och träffat min granne Isa, världens gosigaste. Gav henne två presenter ifrån GC som hon blev jätteglad över och det var tur! Jag som inte hann vara på shopställe innan det hände olycka..
Annars sen har jag bara myst i soffan och kollat på film.



Ja, här få ni en bild på en osminkad trötter! ;)
 

HAHA, grimaser - det hissar jag! :thumbup:
 

Life As We Know It '

Här har ni trailern på denna film som jag ska se nu. Caroline har nämligen denna nedladdad så vi ska se på denna. Vet inte fall den är bra så kan inte betygsätta filmen, men trailern var iallafall bra och handlingen verkade bra så nu får filmen göra ett försök på mig.
Jag frågade Caroline om vad hon betygsätte filmen med och hon gav mig 7/10 :love:



från lugnt till galet!

Som ni vet är mitt intresse make up och stylist. Jag älskar att ha folk som sminkdockor och gå från lugnt till galet, testa allt! Man måste ju vara lite påhittig och testa allt möjligt. Pyssla och styla hår, det gillar jag också!

Här har jag haft min vän Kandan som sminkdocka. Hon vill även att jag ska sminka henne en gång till och testa, och det är jag på, absolut. ;)

Visar inte före (bild) eftersom det tror jag inte att jag får tyvärr.
Men visar bilder där jag sminkat henne.




* Dessa 2 bilder ner är tagna ifrån weheartit.com. Galna bilder!
Måste testas någon gång ;)

Crazy_makeup_ideas2_large66-crazy-eye-makeup_large

Ronja & detta --



Ronja & Naturen

Ja då blir det bilder på allt möjligt. Längtar otroligt efter sommaren nu, men vem gör inte det?!
3n snigel kom och hälsade på när jag i Strömstad. Så jag och Emelie byggde upp stenar gav en blomma. ;) Sedan två bilder tagna i Sunne, på en maskros, fast sådan man kan blåsa fri nivet? Samt en på stenar där en växt, växte bredvid.


ifrån sommaren 2010
foton; jag



Hårfärger;



Jag har haft de flesta färger mellan knall blont - svart. Nu vet jag nite alls vad jag vill göra med håret. Senast blev det svart, men till sommaren kommer det att blekas och det har redan blekt jättemycket under veckan i GC. Vill ha det mörkt, alltså svart, fast nej kanske mörkbrunt ändå? Eller vill jag bli guldblond och lite mer blond? Jag vet inte, hårfärgen som man vill. Det är svårt!

Hur är vädret hos er?

lyssna;
Härlig låt ?!

Hur är vädret hos er?

- här i Värmland är det disigt, blött i luften och trist väder!
Ska det börja att regna nu, eller? Det är helt osäkert i luften.
Himlen den är grå, och det är kallt samt fuktigt.

Ser ut såhär just nu; 





morning at 12:40 , aj!


Vaknade runt 12:30 idag, gött. Behöver sova ut efter GranCanaria och allt rörelse där borta. Ställa tillbaka till tiderna här hemma. Har varit lite trött i skolan dessa dagar men ändå galnare av mig, hehe. Mensvärken kom i natt också eftersom min mens kom igår kväll.. Det var också en sak som gjorde så att jag somnade om hela tiden, ända tills halv ett. Första dagen med mens = AJ!!

Instängd
på mitt rum och senare blri det att dra till bäsavän & sleepa där tonight.
Har även hjälpt till och städat här hemma inför mammas partaj även tagit det lugnt med min värk.

Kvällens lugna favoriter just nu;

Kvällen och då älskar jag att sitta och lyssna på lugna goa låtar.
jag är nämligen en allätare och här kommer några jag tycker om;


The River - Bruce Springsteen


GranCanaria-blod,svett&tårar

även skratt och kärlek och mkt mer! ;)

Vilken otrolig resa tillsammans med 25 andra personer!


Pinsam situation: för en gamling på planet: Hon var åksjuk eller något så hon kräktes flera gånger, sedan bajsade hon på sig och det stank i hela planet. Stackars tant, kunde det bli värre?! Vilken hemsk situation, tänk er vad pinsamt, hemskt. Några av mina släktingar satt framför och bakom, de kunde ju inte att vara där och en toalett blev avstängd. Annars är det helt härligt att flyga flygplan!

Har hänt så otroligt mycket under denna resa.
Bjuder & Visar på bilder under resan.
Tar endast bilder med mig på eftersom jag inte vill lägga ut på
dom andra ifall jag inte har tillåtelse.


en resa man kommer att minnas för livet
 
 



efter en tur...

Här kommer även dagens låt;  

efter en tur med hunden i skogen blev det en dusch för henne!
Hon dissar att 'duscha' , det är väldigt hemskt enligt henne men efteråt är hon hur lycklig som helst. :D
hon springer ifrån badrummet, till vardagsrummet och slänger sig på rygg på mattan och golvet.
Springer även in i möbler för att hon är så ivrig, haha söt. :cool:

Bilder för ca 10 min sen;


Kläder, funderingar inför the summer 2011 *

Checkar lite kläder som intresserar mig inför sommaren! 
Vitt har blivit en färg som favorit i år & i sommar tänker jag att bli rätt så brun och det är jag nu lite efter GC så jag kan nog få till det. Är man brun passar det skitsnyggt till vita kläder ;)

längtar man inte otroligt mycket efter sommaren nu?!


Sängen redan? - JA

Godnatt alla godingar, nu blir det sängen för mig.
Kanske blir att dra ut och springa imorgon också, känner att jag behöver det.
Imorgon blir det att gå upp tidigt, ska hjälpa till och städa här hemma. Mamma ska ha fest med några kompisar, så blir utskickad, haha. Kommer senare att dra iväg till gosi bästavän och sova där. mys, bästavän är så snäll!
Jag älskar henne verkligen. Det är skillnad på vänner & kompisar & bästa vänner.
Och Caroline hon är min bästavän, och det är ingen annan som någonsin eller mer kan vara det.

Godnatt sov gott på er, vi hörs imorgon. :)♥


kanske får sova bredvid denna goding inatt.

RSS 2.0